Hvad koster en tømrer i 2021?

Hvad koster en tømrer i timen?

Få hjælp fra en professionel tømrermester

Hvad kan en tømrermester hjælpe mig med? Hvad koster en tømrer i timen? Hvordan får jeg det bedste tømrertilbud?

Boligmesteren er et professionelt byggefirma der har mere end 10 års erfaring på bagen, de står altid parat til at hjælpe dig med alle de typer af tømreropgaver, du måtte have, store som små. Alle deres tømrermestre har mange års erfaring i både store og små tømrerprojekter, de har gennemgået et yderst grundigt kvalitetstjek for, at sikre at du får den bedste kommunikation og at alle deadlines bliver overholdt. Derudover får du også det flotteste slutresultat som du kunne drømme om.

Ønsker du for eksempel hjælp til din køkkenrenovering, montering af nye døre og vinduer, nyt tag, tagrenovering eller mangler du hjælp til at vælge en tømrer? Så er denne artikel helt sikkert noget for dig.

Hvad koster en tømrer? 

Hvad koster en tømrer, og hvad skal jeg betale for en tømrer i timen?

Det kommer helt an på, hvor i landet du søger efter en tømrer, og hvor erfaren vedkommende er. Det er dog meget normalt, at en tømrers timepris ligger på et sted omkring 300,- kroner i timen og opefter, alt afhængig af kvalifikationerne der kræves uanset størrelsen eller typen for at udføre tømrer opgaven.

Døre og vinduer

Skal du skifte dine døre eller vinduer?

Når du vil udskifte dine døre og/eller vinduer i huset, følger der naturligt en række overvejelser med investeringen. Der er meget at tage stilling til, bl.a. ting som materialevalg, stil, vedligeholdelse, energirigtighed og selvfølgelig pris.

Den gennemsnitslige pris for at få udskiftet et enkelt vindue ligger helt nede mellem 2.750 og 3.750 kroner inkl. moms i Danmark – dertil skal du huske at lægge prisen for selve vinduet oven i prisen.

Nyt køkken

Ønsker du at få lavet nyt køkken?

Et nyt køkken, kan monteres på en dag typisk for de fleste tømrerfirmaer alt efter størrelse og sektioner. Prisen afhænger af hvilke design, materialer m.m. du har valgt.

Et nyt køkken tager ikke meget mere end en enkelt dags arbejde og som nævnt ovenover,er det at sige hvad en tømrer koster, uden at du har valgt materialer først.

Nyt gulv

Få hjælp til at få lagt nyt gulv

Drømmer du om at få lagt nyt gulv i din bolig, er det gulvslibning, gulvafhøvling eller bare at få erstattet det gamle gulv og lagt nyt gulv. Uanset dit ønske, så kan Boligmesteren hjælpe dig med at få løst opgaven, præcis som du ønsker det.

Du skal regne med en kvadratmeterpris på mellem 150-1.000 kroner for de fleste gulvtyper og materialer. Huks også at du skal medregne timeprisen til gulvlæggeren, hvis du ønsker hjælp til at lægge gulvet professionelt.

Hvorfor vælge Boligmesteren

Når du vælger at indsende din tømreropgave, er du altid garantere de mest professionelle tømrermester og – svende, som stå parat til at udføre lige dit tømrerprojekt for dig. Bl.a. ved at give dig alt den information du har behov for omkring processens gang, samtidig hjælper, råder og vejleder dig til at blive klogere på de valg der skal træffes angående valg af design, den rette kvalitet, de rigtig farver og de helt rigtig materialer, til de absolutte bedste priser. 

Når de modtager din opgave/dit projekt, gennemgår de den fra top til tå, for at se om det kan lade sig gør det du ønsker, så du ikke bliver skuffet, før de tilbyder dig en uforpligtende samtale, hvor de gennemgår hele dit projekt sammen med dig.

Du får her efter et tilbud der er realistisk samt sørger for at alle forventninger er afstemt hos begge parter i mellem. 

De giver dig derfor den bedste hjælp og det mest kvalificeret tilbud på din tømreropgave.

Valg af tømrer tilbud

Det er selvfølgelig fuldstændig gratis og ganske uforpligtende for dig at Boligmesterens service. Du får altid råd og vejledning inden de kommer med deres tilbud. Netop for at sikre at dine ønsker og behov bliver dækket, når du indsender din opgave til dem.

Få altid et uforpligtende tømrertilbud

Da det afhænger meget af opgavens størrelse og omfang er det derfor vigtigt at du indhenter mere end et tilbud, for på den måde har du noget at sammenligne med, så du er sikker på at du får det bedst mulige tilbud og det passer til din opgave du skal have udført.

Del:

Flere artikler

Få uforpligtende Tilbud